3x de leukste eilanden in het Caribisch gebied

Ben jij op zoek naar een zonnige vakantiebestemming  in het Caribisch gebied? Dan hebben wij de leukste plekken voor jouw volgende vakantie al gevonden: Aruba, Bonaire en Curaçao. Benieuwd naar deze eilanden? Lees dan snel verder en ontdek jouw favoriete eiland op de Nederlandse Antillen.

#1 Ontdek het eiland Curaçao

Op het eiland Curaçao geniet je het hele jaar door van warme temperaturen. Daarom is het eiland zo geliefd onder vakantiegangers. Die komen hier naartoe om te genieten aan de mooie stranden en van de warme zon. Met vele mooie baaien en een flinke dosis gezelligheid is het hier goed toeven. Maar het is zonde om je vakantiedagen hier alleen aan het strand te besteden. Curaçao heeft namelijk nog veel meer voor je in petto. Wat dacht je van geweldige duik- en snorkelplekken, mooie natuur en een rijke geschiedenis? Curaçao behoort dan ook niet voor niets tot één van onze favoriete eilanden in het Caribisch gebied.

Nederlandse Antillen

#2 Ontspannen op Bonaire

Ben jij op zoek naar een rustige vakantiebestemming? Dan is het eiland Bonaire perfect. Bonaire voelt aan als een rustig dorpje. Er is eigenlijk maar een grote stad: de hoofdstad Kralendijk. Hier vind je verschillende leuke restaurants en winkels terug. Bonaire staat bekend als één van de beste duik- en snorkelbestemmingen ter wereld. Dat komt doordat je vanaf de kustlijn zo het water in kan lopen en direct kan beginnen met duiken. Dit in tegenstelling tot vele andere duikspots, waar je eerst met de boot naartoe moet. Bonaire biedt een kleurrijke onderwaterwereld met bijzondere vissen en indrukwekkende koralen. Maar er zijn nog meer hoogtepunten op het eiland zoals de zoutpannen, het Washington Slagbaai Nationaal Park, het Gotomeer en de slavenhuisjes. En natuurlijk vind je hier ook verschillende mooie baaien en strandjes waar je lekker kan gaan zonnen.

#3 One happy island: Aruba

De slogan van Aruba is ‘one happy island’. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Op Aruba beleef je namelijk een heerlijke vakantie boordevol zon, zee en strand. Je vindt er de mooiste hotels en luxe resorts waar je jezelf helemaal in de watten kan laten leggen. Huur een auto en maak een tour over het eiland waarbij je de mooiste baaien en prachtige natuur zelf kan gaan verkennen. Aruba is in vergelijking met Curaçao en Bonaire wat meer Amerikaans georiënteerd. Dat verschil merk je goed in de service. Het personeel van hotels en resorts zal er alles aan doen om jouw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. En een ander voordeel; je vind er verschillende Amerikaanse hotelketens en lekkere fastfood restaurants terug. Dat wordt smullen!

boutique resorts op Curaçao

Welk eiland is het leukst?

Curaçao is de perfecte plek voor een veelzijdige zonvakantie in het Caribisch gebied. Toe aan rust? Dan kan je beter kiezen voor een verblijf op Bonaire; het meest rustige eiland van de Nederlandse Antillen. En wil je genieten van luxe en uitstekende service? Dan is Aruba de beste optie voor jou. Welk ABC-eiland lijkt jou het leukst?

Heb jij na het lezen van deze blog ook zin gekregen in een vakantie naar de Nederlandse Antillen? Dan wil je natuurlijk nog weten waar je precies moet overnachten. Via kleinschalige-hotels.nl vind je de leukste adresjes voor jouw verblijf op Aruba, Bonaire en Curaçao. Van kleinschalige hotels en appartementen tot aan luxe boutique resorts  op Curaçao. Ontdek ze allemaal!